Familieopstellingen in groep

 
We behoren allemaal tot een familie.  Het gezin waaruit we komen is van grote invloed op ons leven. Dat geldt ook voor nog eerdere generaties uit ons familiesysteem. Wat in een familie niet verwerkt is, belast de volgende generaties, waardoor je problemen kunt ondervinden op verschillende vlakken: persoonlijk, in relaties, op je werk... Met familieopstellingen kan je werken aan inzicht en verandering in de problemen die je belasten.
 
Problemen op het werk, sollicitatie, keuzes maken in het leven, traumatische kindervaringen, depressie, stress, verstoorde (familie)relaties, verwerken van afscheid, fysieke klachten, verslaving, relatieproblemen, steeds terugkerend gevoelens zoals angst, verdriet, kwaadheid, schuld,...
 
Familieopstellingen kunnen gebeuren in groep of individueel. Beide opties hebben andere bijkomende voordelen maar het resultaat is vergelijkbaar.

 

Liever zachtjes beginnen? 

 
Wanneer je deelneemt aan een dag opstellingen in groep kan je gerust eerst deelnemen als 'representant' of zelfs als toeschouwer. Je doet al dan niet mee aan andere opstellingen zonder er zelf een te 'krijgen'. Dat geeft je rustig de tijd om eerst eens te verkennen en te voelen hoe het allemaal werkt. Ook als representant of toeschouwer haal je er steeds iets uit voor jezelf.
 
Gepland
 
Twee PRIKKELWEKEN (8 tot 15 april of 15 tot 21 april), in Saze, de Provence: gezond naar lichaam en geest, werken met voeding, opstellingen, beweging en dans, rituelen, begeleid door een team van vier therapeuten. Alle info en mogelijkheid tot inschrijven vind je hier:
 

http://www.delelieboom.be/prikkeldagen.html 

 
 
 

Workshops op vraag 

Klik hier voor de info