Familie opstellingen

We behoren allemaal tot een familie.  Het gezin waaruit we komen is van grote invloed op ons leven. Dat geldt ook voor nog eerdere generaties uit ons familiesysteem. Wat in een familie niet verwerkt is, belast de volgende generaties, waardoor je problemen kunt ondervinden op verschillende vlakken: persoonlijk, in relaties, op je werk,… Met familieopstellingen kan je werken aan inzicht én verandering in de problemen die je belasten. Problemen op het werk, sollicitatie, keuzes maken in het leven, traumatische kindervaringen, depressie, stress, verstoorde (familie)relaties, verwerken van afscheid, fysieke klachten, verslaving, relatieproblemen, steeds terugkerende gevoelens zoals angst, verdriet, kwaadheid, schuld,...

Familieopstellingen kunnen gebeuren in groep of individueel. Beide opties hebben andere bijkomende voordelen maar het resultaat is vergelijkbaar.

Je kan kiezen voor een één-op-één opstelling (op afspraak), of aansluiten bij een workshop in groep (meer info op de pagina workshops).

Na een opstelling kun je bij mij terecht voor verdere nazorg waarin we, datgene wat in een opstelling aan bod kwam, verankeren en indien nodig verder verdiepen. Om de kracht van de opstellingen te vergroten maak ik gebruik van oefeningen en technieken uit de NLP, EFT en MIR.

 

Consultprijs: een éénmalige opstartkost van 22 euro plus 44 euro/uur voor een één-op-één opstelling. Een opstelling met inleidend gesprek en afronding duurt minstens anderhalf uur. De maximumduur is 3 uur.

 

Organisatie opstellingen

Een probleem op de werkvloer? Als werkgever of als teamlid? Met een organisatieopstelling kan je werken aan verandering. Als teamlid of werknemer kan je kiezen voor een één-op-één opstelling om verandering te induceren via jezelf. Als werkgever of teamleider kan je dit eveneens maar je kan ook kiezen voor een opstellingendag (of halve dag) met je hele team. Dit kan ook met de directieraad, de raad van bestuur enz.

Zelden durven we een probleem (op de werkvloer) te benoemen en te zien als een conflict. In dit werk vloeien systemische therapie en bemiddeling in elkaar over.

 

Consultprijs: een eenmalige opstartkost van 22 euro en 44 euro per uur voor een één-op-één opstelling als vertegenwoordiger van een vzw en 77 euro per uur als vertegenwoordiger van een bedrijf. De duurtijd varieert van anderhalf uur tot maximum drie uur.

Een dag of halve dag met je team kost 450 euro per dagdeel voor een vzw en 700 euro per dagdeel voor een bedrijf.