Mia Vranken

 

°09/12/1959

 

Als master in de Pedagogische Wetenschappen (sociale pedagogiek, KULeuven, 1982) werkte ik als freelance vormingswerker (thema’s: communicatie, geweldloze weerbaarheid, multiculturaliteit, groepswerk, omgaan met conflicten, vrouwengroepen, gender, empowerment,...) en als docente in het volwassenenonderwijs (polyvalent welzijnswerk en specifieke lerarenopleiding).
 
Van 2005 tot 2007 volgde ik een opleiding systemisch therapeutisch werk (familie- en organisatieopstellingen bij Harrie de Kruijff, Nederland). Sindsdien begeleid ik opstellingen één-op-één, voor groepen, en voor organisaties.   
Aanvullend volgde ik kortere opleidingen NLP (neuro-linguïstisch programmeren) en EFT (Emotional Freedom Technique).
 
In 2016-2017 volgde ik een postgraduaatsopleiding familiale bemiddeling aan de KULeuven en aansluitend in 2017 een driedaagse opleiding over praten met kinderen in bemiddeling.  
 
In het bemiddelingswerk, in het therapeutisch werk en het vormingswerk met groepen streef ik naar balans tussen people – profit – planet. 
 
Ik mag moeder zijn van vijf kinderen, oma van twee kleinkinderen en levenspartner van Joost Callebaut. Joost en ik zijn samen de grondleggers en bezielers van cohousing en gemeenschapscentrum De Okelaar in Wolvertem (Meise). www.okelaar.be